Üzletünk

 

Tájékoztató!

Az üzlet nyitvatartási ideje: minden hétköznap 9:00 – 17:00 között tart nyitva, szombaton is nyitva lehetünk 9:00 – 13:00 között, vasárnap és ünnepnapokon viszont zárva tart. Üzletünk nyitvatartási idejének változtatási jogát fenntartjuk, így kérjük mindig tájékozódjon alaposan az elérhetőség menüpont alatt megadott telefonszámon!

Üzletünket a Wellness Eszközök Üzlet Kft. üzemelteti, üzletünk fantázia neve: PRESTIGE. Az üzlet területén akár több gazdasági társaság is gazdasági tevékenységet folytathat, így a Wellness Eszközök Üzlet Kft. partner cégei is jelen lehetnek.

A tájékoztatás nem teljes körű.

1
2
3
4
5
6
7

 

 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

figyelem

TÁJÉKOZTATÁS!

A Prestige üzletünk és közvetlen közelében, egy Sz. Attila nevű személy, zaklatja az üzletbe betérő és az utcán sétáló személyeket. Hamis és jogilag megalapozatlan állításokkal csorbítja az üzlet jó hírnevét, ezzel sok személyt megtévesztve már, nem beszélve az eladó munkatársaink állandó jellegű zaklatásairól! Természetesen az üzemeltetője és az üzletben dolgozó munkatársaik megkezdték a jogi, hatósági lépéseket a zaklató úriemberrel szemben. Bízunk a hatóságok gyors fellépésében, ez ügyben! 

Amennyiben Önt is zaklatja Sz. Attila, kérjük vigyázzon, mert feltételezésünk szerint nem beszámítható, hirtelen haragú, ezáltal kiszámíthatatlan lehet Önre nézve!

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelettel: Prestige üzlet csapata