Adatvédelem

gdpr kép

 LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM!

Adatkezelési tájékoztató - Wellness Eszközök Üzlet Kft


Az üzlet belső területén az adatvédelmi dokumentumok, tájékoztatók látható helyen megtalálhatóak, elolvashatóak!

Amennyiben cégünknél bankkártyás fizetéssel vásárol, kérem olvassa el az alábbi adatvédelmi tájékoztatót: Kizárólagosan a bank kártya terminál üzemeltetője (B-Payment Zrt.) kapja meg ezen adatokat (pin kód, bankkártya érintés). Az adatkezelő (Eladó cég) ezen adatokat nem kapja meg, nem szerzi meg, nem tárolja azt! Társaságunk biztosítja, hogy harmadik illetéktelen személy ezen adatokra nem lát rá!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

figyelem

TÁJÉKOZTATÁS!

A Prestige üzletünk és közvetlen közelében, egy Sz. Attila nevű személy, zaklatja az üzletbe betérő és az utcán sétáló személyeket. Hamis és jogilag megalapozatlan állításokkal csorbítja az üzlet jó hírnevét, ezzel sok személyt megtévesztve már, nem beszélve az eladó munkatársaink állandó jellegű zaklatásairól! Természetesen az üzemeltetője és az üzletben dolgozó munkatársaik megkezdték a jogi, hatósági lépéseket a zaklató úriemberrel szemben. Bízunk a hatóságok gyors fellépésében, ez ügyben! 

Amennyiben Önt is zaklatja Sz. Attila, kérjük vigyázzon, mert feltételezésünk szerint nem beszámítható, hirtelen haragú, ezáltal kiszámíthatatlan lehet Önre nézve!

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelettel: Prestige üzlet csapata