Bemutatkozás

Cégünk filozófiája

Üdvözöljük a PRESTIGE közérzetjavító üzlet weboldalán!

Üzletünk közérzetjavító és wellness eszközöket forgalmaz. Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy az emberek számára több lehetőséget nyújtsunk a magyar piacon a közérzetjavítás, vitalitás megőrzésének irányába.

Sikereinket nem csak az egyedi tervezésű, fejlett kivitelezésű és prémium kategóriás termékeinknek köszönhetjük, hanem annak, hogy munkatársaink saját hivatásuknak tekintik az embertársaik megsegítését. Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már több mint 40 fajta termékkel állunk rendelkezésre a vásárlóink számára.

 Termékeink, eszközeink saját márkás, prémium kategóriás közérzetjavító és wellness eszközök. A PRESTIGE üzletben lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő test-állapotfelmérő teszten vegyen részt, aminek a díjáról az üzletben kaphat tájékoztatást. Vásárlóink részére munkatársaink egy személyes üzleti tárgyalás keretén belül tudják javasolni a legalkalmasabb közérzetjavító készüléket, eszközt.

 

Szeretettel várjuk prémium kinézetű, utcafronti, kirakatos üzletünkbe!

 

„PRESTIGE család” alapelve az őszinteség! Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk! Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal. 

2017 elejére becsléseink szerint körülbelül 1000 ügyfelünk számolt be pozitív tapasztalatairól. Célunk ennek a számnak a megsokszorozása! 

Missziónknak tekintjük azt, hogy országos, és nemzetközi szinten felhívjuk a figyelmet vitalitásunk, közérzetjavításunk fontosságára.

Üzletünk mindig elérhető nyitvatartási időben, hiszen állandó jelleggel próbáljuk ügyfeleinkkel a személyes kapcsolatot ápolni.

Tisztelettel:

Wellness Eszközök Üzlet Kft. csapata
azon belül a PRESTIGE család

Minőség

A cég vezetősége mindig figyel termékeink prémium minőségére, így arra is, hogy termékeinkbe vásárlóink bizalmat fektessenek! Cégünknél a saját márkás termékek részesülnek előnyben, amik csak a Wellness Eszközök Üzlet Kft. üzletében (vagy partnereinél) találhatóak meg. Az eddigi tapasztalatok, és vásárlóink visszajelzései alapján a termékeink élettartama kiválónak mondható. Magyarország területén több százezer elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk, amik termékeink minőségéről is sokat mondanak el.

Szakértelem

Cégünk megbízott eladó munkatársai állandóan képzik saját magukat (akár külsős képzések, internet, szakkönyvek segítségével), emiatt bátran elmondhatjuk, hogy cégünk összes megbízott eladó munkatársa hiteles az általa felajánlott termék ismertetésében, bemutatásában.

Fontos tény, hogy cégünknél NINCSENEK természetgyógyászok, egészségügyi szakmunkatársak, a félreértések elkerülése érdekében!

Cégünknél lehetőség van részletben történő vásárlásra is, ezt kizárólag MNB (PSZAF) vizsgával rendelkező munkatársak végzik.

A tájékoztatás nem teljes körű!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

figyelem

TÁJÉKOZTATÁS!

A Prestige üzletünk és közvetlen közelében, egy Sz. Attila nevű személy, zaklatja az üzletbe betérő és az utcán sétáló személyeket. Hamis és jogilag megalapozatlan állításokkal csorbítja az üzlet jó hírnevét, ezzel sok személyt megtévesztve már, nem beszélve az eladó munkatársaink állandó jellegű zaklatásairól! Természetesen az üzemeltetője és az üzletben dolgozó munkatársaik megkezdték a jogi, hatósági lépéseket a zaklató úriemberrel szemben. Bízunk a hatóságok gyors fellépésében, ez ügyben! 

Amennyiben Önt is zaklatja Sz. Attila, kérjük vigyázzon, mert feltételezésünk szerint nem beszámítható, hirtelen haragú, ezáltal kiszámíthatatlan lehet Önre nézve!

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelettel: Prestige üzlet csapata