Bemutatkozás

Cégünk filozófiája

Üdvözöljük a MedWellness Magyarország közérzetjavító üzlet weboldalán!

Üzletünk közérzetjavító és wellness eszközöket forgalmaz. Cégünket azzal a céllal alapítottuk, hogy az emberek számára több lehetőséget nyújtsunk a magyar piacon a közérzetjavítás, vitalitás megőrzésének irányába.

Sikereinket nem csak az egyedi tervezésű, fejlett kivitelezésű és prémium kategóriás termékeinknek köszönhetjük, hanem annak, hogy munkatársaink saját hivatásuknak tekintik az embertársaik megsegítését. Büszkén kijelenthetjük, hogy mára már több mint 30 fajta termékkel állunk rendelkezésre a vásárlóink számára.

Termékeink, eszközeink saját márkás, prémium kategóriás közérzetjavító és wellness eszközök. A MedWellness üzletben lehetőség nyílik arra, hogy egy orvosi diagnózisnak nem minősülő test-állapotfelmérő teszten vegyen részt, aminek a jelképes összegű díjáról az üzletben kaphat tájékoztatást. Vásárlóink részére munkatársaink egy személyes üzleti tárgyalás keretén belül tudják javasolni a legalkalmasabb közérzetjavító készüléket, eszközt.

Szeretettel várjuk prémium kinézetű, utcafronti, kirakatos üzletünkbe!

A „MedWellness család” alapelve az őszinteség! Mi nem vagyunk orvosok vagy természetgyógyászok, nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk! Mi kizárólag az ügyfeleink, családtagjaink és a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani a vásárlóinkkal.

Missziónknak tekintjük azt, hogy országos, és nemzetközi szinten felhívjuk a figyelmet vitalitásunk, közérzetjavításunk fontosságára.

Üzletünk mindig elérhető nyitvatartási időben, hiszen állandó jelleggel próbáljuk ügyfeleinkkel a személyes kapcsolatot ápolni.

Tisztelettel:

MedWellness Hungary Kft. csapata

Minőség

A cég vezetősége mindig figyel termékeink prémium minőségére, így arra is, hogy termékeinkbe vásárlóink bizalmat fektessenek! Cégünknél a saját márkás termékek részesülnek előnyben, amik csak a MedWellness Hungary Kft. üzletében (vagy partnereinél) találhatóak meg. Az eddigi tapasztalatok, és vásárlóink visszajelzései alapján a termékeink élettartama kiválónak mondható. Magyarország területén több százezer elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk, amik termékeink minőségéről is sokat mondanak el.

Szakértelem

Cégünk megbízott eladó munkatársai állandóan képzik saját magukat (akár külsős képzések, internet, szakkönyvek segítségével), emiatt bátran elmondhatjuk, hogy cégünk összes megbízott eladó munkatársa hiteles az általa felajánlott termék ismertetésében, bemutatásában.

Fontos tény, hogy cégünknél NINCSENEK természetgyógyászok, egészségügyi szakmunkatársak, a félreértések elkerülése érdekében!

Cégünknél lehetőség van részletben történő vásárlásra is, ezt kizárólag MNB (PSZAF) vizsgával rendelkező munkatársak végzik.

A tájékoztatás nem teljes körű!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

felugró reklám