Kapcsolat

Keressen minket bátran! Nekünk fontos az Ön véleménye!
RLI Premium Products / Értékesítése
Cégnév (viszont eladó): Wellness Eszközök Üzlet Kft. /kiskereskedelmi cég/
Székhely: 1037 Budapest, Bécsi út 85. (Székhelyen ügyfél fogadás nincs átmenetileg!).

Főbb partner cég, aki az üzlet belső területén gazdasági tevékenységet végezhet:

Instrument Sales Management Korlátolt Felelősségű Társaság

Belvárosi Vitalitás Pont Korlátolt Felelősségű Társaság

Elérhetőségek
Telefon: +36 70/322-4695 (megbízott kapcsolattartó)
E-mail: wellness.eszkozok.uzlet@gmail.com
Levelezési cím: a székhellyel azonos

Az RLI lógó szellemi tulajdon, aminek tulajdonosa magánszemély. A lógó Magyarország területén védjegyoltalom alatt áll! Emiatt a jogtalan, engedély nélküli felhasználása jogsértő magatartásnak minősül!


Márka üzlet:
1093 Budapest, Lónyay utca 18/a /PRESTIGE PRÉMIUM ÜZLET/


Tájékoztatás! Üzleteink nem orvosi rendelők, nem orvosi intézmények, nem klinikák és nem is kórházak, egészségügyi intézmények! Cégünknél kiskereskedelmi tevékenység folyik, kizárólag üzlethelyiségben, üzleti tárgyalás keretein belül. A Kft. és annak megbízottjai más tevékenységet nem folytatnak! Az eszközök, -amik értékesítés céljából megtalálhatóak az üzlet kirakatában vagy akár az üzlet belső területén-, részére gyógyhatást nem biztosít a Wellness Eszközök Üzlet Kft., azaz az eladó cég! Az üzlet területén, több gazdasági társaság is működik, működhet, akár gazdasági tevékenységet is végezhet! Az üzlet területén több test-elemző (állapotfelmérő) teszt elérhető, de ezen tesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, ezen tesztek nem egészségügyi vizsgálatok, nem orvosi kezelések. Mindig figyelmesen olvassa el az üzlet belső területén kihelyezett tájékoztatókat, figyelmeztetéseket, a félreértések elkerülése érdekében! A tájékoztatás nem teljeskörű!

Cégünk nem fordít hátat az általános gyógyászatnak, sőt szükségszerűnek és elengedhetetlennek tekinti azt. Elismerjük az orvostudomány munkáját és eredményeit, nem célunk ezeket helyettesíteni.

"Számunkra a legfontosabb érték az egészség, emiatt, köteleztük el magunkat ügyfeleink mellett, hogy akár a legjobb minőséget, legmegbízhatóbb tanácsokat, ajánlásokat, legjobb szolgáltatást, megoldást adhassuk, nyújthassuk a mindennapos közérzetének javításában!”

by Ökrösi Levente

FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE MIATT:

Cégünk utcafronti, kirakatos exkluzív üzletet üzemeltet. Műszaki, háztartási, wellness, közérzetjavító eszközöket, termékeket értékesít végfelhasználóknak, mint bármilyen más kiskereskedelemben lévő műszaki üzlet (bolt). Cégünknél nincs előadás, sem utaztatás, sem rendezvény! Ügyfeleink a termékek között, egy üzletben történő üzleti tárgyalás keretein belül eldönthetik, hogy a termékeket, eszközöket megkívánják-e vásárolni! Fontos tény, hogy cégünknél a termék átvételt követően 14 nap elállási lehetőség adott méltányossági alapon, hiszen általánosságban üzletben történő vásárlásnál elmondható, hogy a vevőnek nincs lehetősége a termék átvételt követően elállni a vásárlástól a magyar jogszabályok értelmében!

Cégünk az ügyfelek érdekeit nézve, és részükre több olyan lehetőséget biztosít, ami miatt ügyfélbarát cégnek mondható.

FIGYELEM! CÉGÜNKNÉL BEVEZETÉSRE KERÜLT A 14 NAPOS LEMONDÁSI IDŐ A TERMÉK ÁTVÉTELÉTŐL SZÁMÍTVA!

ILYEN KERESKEDLMI GYAKORLATOT NAGYON KEVÉS KERESKEDELMI CÉG MER ALKALMAZNI MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN, DE MI, ÜGYFELEINK ÉRDEKÉBEN, BÁTRAN MEGTESSZÜK!

A TÁJÉKOZTATÁS NEM TELJESKÖRŰ!

Írjon nekünk!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

figyelem

TÁJÉKOZTATÁS!

A Prestige üzletünk és közvetlen közelében, egy Sz. Attila nevű személy, zaklatja az üzletbe betérő és az utcán sétáló személyeket. Hamis és jogilag megalapozatlan állításokkal csorbítja az üzlet jó hírnevét, ezzel sok személyt megtévesztve már, nem beszélve az eladó munkatársaink állandó jellegű zaklatásairól! Természetesen az üzemeltetője és az üzletben dolgozó munkatársaik megkezdték a jogi, hatósági lépéseket a zaklató úriemberrel szemben. Bízunk a hatóságok gyors fellépésében, ez ügyben! 

Amennyiben Önt is zaklatja Sz. Attila, kérjük vigyázzon, mert feltételezésünk szerint nem beszámítható, hirtelen haragú, ezáltal kiszámíthatatlan lehet Önre nézve!

A kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Tisztelettel: Prestige üzlet csapata