Kapcsolat

Keressen minket bátran! Nekünk fontos az Ön véleménye!

RLI, BNM, OMI Premium Products / Értékesítése
Cégnév (viszont eladó): MedWellness Hungary Kft. /kiskereskedelmi cég/
Székhely: 1037 Budapest, Bécsi út 85. (Székhelyen ügyfél fogadás nincs átmenetileg!).

Főbb partner cég, aki az üzlet belső területén gazdasági tevékenységet végezhet:

JOBLINE Europe Kft.

Project Management Group Kft.

Elérhetőségek
Telefon: +36 70/628-3133 (megbízott kapcsolattartó)
E-mail: info@wellnessuzletek.hu

Levelezési cím: a székhellyel azonos

Az RLI, BNM, OMI lógó szellemi tulajdon. A lógó Magyarország területén védjegyoltalom alatt áll! Emiatt a jogtalan, engedély nélküli felhasználása jogsértő magatartásnak minősül! 

Márka üzlet: 


1052 Budapest Petőfi Sándor utca 16. /PRÉMIUM ÜZLET/

1054 Budapest Podmaniczky Frigyes tér 3. /PRÉMIUM ÜZLET/

Tájékoztatás! Üzleteink nem orvosi rendelők, nem orvosi intézmények, nem klinikák és nem is kórházak, egészségügyi intézmények! Cégünknél kiskereskedelmi tevékenység folyik, kizárólag üzlethelyiségben, üzleti tárgyalás keretein belül. A Kft. és annak megbízottjai más tevékenységet nem folytatnak! Az eszközök, -amik értékesítés céljából megtalálhatóak az üzlet kirakatában vagy akár az üzlet belső területén-, részére gyógyhatást nem biztosít a MedWellness Hungary Kft., azaz az eladó cég! Az üzlet területén, több gazdasági társaság is működik, működhet, akár gazdasági tevékenységet is végezhet! Az üzlet területén több test-elemző (állapotfelmérő) teszt elérhető, de ezen tesztek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, ezen tesztek nem egészségügyi vizsgálatok, nem orvosi kezelések. Mindig figyelmesen olvassa el az üzlet belső területén kihelyezett tájékoztatókat, figyelmeztetéseket, a félreértések elkerülése érdekében! A tájékoztatás nem teljeskörű!

Tájékoztatás! Tisztelt Vásárlóink, Önökért tesszük, hogy hiába üzlethelyiségen belül vásárolnak, cégünk méltányosságból biztosítja a 14 napos indoklás nélküli elállás lehetőségét a termék átvételtől számítva, hiszen megtehetnénk, és sok magyar kereskedelmi cég meg is teszi, hogy ha kirakatos, utcafronti üzlethelyiségben vásárol, a terméket nem mondhatja le, nem viheti vissza, ha átvette, hiába nem tart rá igényt, mert meggondolta magát pár nap után! A jogszabályok szerint ezt megtehetik a kereskedelmi cégek, üzletben vásárlás esetén! Mi az ilyen cégektől elhatárolódunk, és Önöknek biztosítjuk a jól átgondolt, megfontolt vásárlás lehetőségét, hiszen Önökért dolgozunk nap, mint nap és véleményünk szerint ez így a korrekt kereskedelmi magatartás!


Cégünk nem fordít hátat az általános gyógyászatnak, sőt szükségszerűnek és elengedhetetlennek tekinti azt. Elismerjük az orvostudomány munkáját és eredményeit, nem célunk ezeket helyettesíteni.

"Számunkra a legfontosabb érték az egészség, emiatt, köteleztük el magunkat ügyfeleink mellett, hogy akár a legjobb minőséget, legmegbízhatóbb tanácsokat, ajánlásokat, legjobb szolgáltatást, megoldást adhassuk, nyújthassuk a mindennapos közérzetének javításában!”

by Ökrösi Levente

Írjon nekünk!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben

felugró reklám